31 thoughts on “Ayda Jebat – Parah Parah | Lazada Chief Discount Officer 12.12

  1. Walaupun dia penat menari, dia tak lip sync. Jarang nak jumpa artis malaysia macam ni. Well done AJ! Suara memang mantap😍💞❤️

  2. Selepas stacy,aku suka ayda jebat bila buat psembahan live..
    Dia punya pnafasan x semput bila menyanyi sambil mnari..
    Gd job ayda..

  3. Siapa perasan ya. Kenapa ya AJ waktu 01:13 and 02:23 x duduk n menari centre point.. Mcm dah kena overshadow dh dgn dancer lain. Duduk belakang side kanan pulak tu. Selamat la cameraman pandai ambik angle.. 2 part pulak tu. Firstime tgok choreography yang overshadow singer. Ke ni seni choreography yg almost other singer buat nowadays. Tapi chorus punya tarian mmg kena dgn tema n superb. Tiba2 jadi parah parahx2 keranamu.. Lagu best

  4. Tolong lahh upload persembahan wanyyy 😭😭 Pleasee tak sempat nak tengok persembahan ewah ewah 😔 Dah lah kat live aplikasi persembahan Wany first sekali. Ye pon bagi lahh iklan dulu. Tak pasal pasal kena download Lazada 😭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *