36 thoughts on “Hael Husaini, Haqiem Rusli, Naim Daniel – Lara | Lazada Chief Discount Officer 12.12

  1. Harmonization mantop, meremang ni. Selain lagu yg dah mantop, Back to the message, letak pengharapan kpd Tuhan yg menciptakan, harapan kpd manusia akan buat lara dan duka. Anything you do, do it for the sake of God , if you didn't know you do right or wrong, cuba kau baca bismillah sebelum buat something, it is suitable or not; you can feel it in your heart.

  2. SEGALANYA telah berakhir setelah kau JAMPIkan aku..dan kuberSUMPAH takkan mencintaimu lagi kerna HATIku sudah tiada lagi untuk dirimu,sekarang hanya berteman LARA yang akan aku padamkan selamanya…

  3. Hael..next time ajak haqiem and hafiz suip je br ngam..semua boleh high note. Ni tak..suara korg berdua je dgr. Yg tengah mcm ala2 daie syed tu mcm props je bila kt tgh2 😂

  4. Kalau nak tgk clear kat youtube Hael Husaini..
    Apapon…suara ketiga2 ni best sgt2…smoga ada rezeki menjadi juara ajl36.. Sesuai bergabung…gittu…
    Yg suka komen negatif tu… Jeles sbnrya..lagi bagus,..sila cermin diri sendiri…😁😁

  5. A bit too crowded for this not-so-big-song to be performed by three singers. Bagi lagu ni dekat salah sorang je la. Yang paling sesuai mengikut turutan:

    1. ND
    2. HR
    3. HH

  6. Rasanya hael prlu ubah teknik lain utk tarik suara bila high note…tp overall mmg trbaik😊. Bila dua suara x serak dan 1 org serak2 basah haqiem😍 mantap👍

  7. Haqiem berani buat improvisations sebab tu di pggil skill….Haqiem dr tadika…mengasah bakat..latihan….lebih 10 tahun….sbb tu bila Haqiem buat improvisations, dia sangat ke depan, confident ja..tak takut lenggok tak menjadi. Setiap kali dia nyanyi live, kita sememangnya akan ternanti2 sbb kita tahu, Haqiem suka buat surprises….semoga lebih ramai lagi penyanyi2 baru yg akan ikut jejak langkah Haqiem, rajin berusaha dgn passion yg utuh….Tq Hael sbb sudi bekerjasama dgn Haqiem.

  8. 1 benda yg aku boleh jangka adalah lagu ni bakal pemenang juara lagu 36..
    walaupun aku xsuka 3,3 penyanyi ni.. tapi aku rasa lagu ni juara ajl36..

  9. Dulu naim dikatakan bbnu..tapi sekarang x bagiku…dia memang rajin bljar…see sekarang dia punya vokal dah matang mcm pnyanyi professional….now….naim not BBNU setuju like?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *