48 thoughts on “Hujan – Pagi Yang Gelap | Lazada Chief Discount Officer 12.12

  1. Sound takda masalah, mixing semua ok boleh dgr gitar noh ngn ag, yg suara noh distorted tu bukan masalah sound, tu effect dia letak nk ikut style the stroke. Aku pelik tiba2 semua jadi sound engineer nk comment pasal sound sini. Baru dgr hujan ke gais, aduhai noobs2…

  2. Lirik Pagi Yang Gelap
    Lebih tua dariku
    Harap sabar menunggu
    Kepulanganmu 'ku tunggu
    Bukan maksudku mendiam
    Tiada niat menyimpan dendam
    Hakikatnya rindu yang mendalam
    Jalan inikan membantu
    Hari esok siapa yang tahu
    Kata ibu dengar sahaja
    Cerita hanya kita berdua
    Pagi yang gelap
    Kini sudah terang
    Aku adikmu dan engkau abang
    Ku amat merinduikanmu
    Pagi yang gelap
    Kini sudah terang
    Aku adikmu dan engkau abang
    Inginku ulang ke masa dulu
    Tak akan putus
    Hubungan kita
    Tarik nafas lega kerna aku tak apa-apa
    Jalan inikan membantu
    Hari esok siapa yang tahu
    Kata ibu dengar sahaja
    Cerita hanya kita berdua
    Pagi yang gelap
    Kini sudah terang
    Aku adikmu dan engkau abang
    Ku amat merinduikanmu
    Pagi yang gelap
    Kini sudah terang
    Aku adikmu dan engkau abang
    Inginku ulang ke masa dulu
    Pagi yang gelap
    Kini sudah terang
    Aku adikmu dan engkau abang
    Ku amat merinduikanmu
    Pagi yang gelap
    Inginku ulang ke masa dulu

  3. Sound mic macam letak distortion je..yeke ? Dah macam julian casablancas dulu²..🤘tapi serius ar am nampak lain weh..

  4. Aku rasa skrg tengah berjalan nk pergi sekolah. Sambil winston dijari.. beg gantung sebelah.. hidup udara pagi.. wowwwwwwwwwwwwwwwww

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *