45 thoughts on “Wany Hasrita – Ewah Ewah | Lazada Chief Discount Officer 12.12

  1. asalamualaikum geng,boleh tolong support/promote buah tangan pertama saya dan kawan saya tak ? kami baru mencuba dalam dunia muzik ni..harap boleh tolong support kami😊..insyaallah tak lama lagi akan keluar official dan mungkin akan jadi ost drama..doa doakan ya 😍
    https://youtu.be/KmHygZdR2L0

  2. Sekarang ni daripada wany kene kecam sampai dah nampak banyak improve pon TV3 masih begituu jela takk tunjuk2 mane improvenya eakk. Camera n audio haishhh sedihh!!

  3. Maaf saya nak tegur lagi sekali. TV3 please improve your sound system. Masa live atas pentas sound ok lagi, tapi bila masuk TV atau HP bunyi tak sedap. Pada persembahan Hujan ketara ye sound system teruk.

    I can't enjoy watching and listening to performances without being disturbed by the sound system.

  4. Dari mula wany masuk industry seni sampai sekarang paling susah nak nampak dia pakai tudung atas dada mesti labuh tutup dada. Tu yang nampak best dekat wany ❤️

  5. Akhirnyaaaa 😭😭 Ada jugakk persembahan Kanyy 🤪 Terubat rindu nak tengok kany live nyanyi lagu ewah ewah 🙈🌼

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *